un loc pentru cei care iubesc marea

Bine aţi venit la Marina Surf!

Dorim sa va aducem la cunostiinta ca restaurantul din cadrul complexului va functiona in regim delivery si take away incepand cu sezonul estival 2020

 

Animalele de companie nu sunt permise in cadrul complexului.

 

 

Dragi prieteni Marina Surf,

 

 

Suntem bucurosi ca sunteti an de an parte a povestii noastre, de aceea dorim sa va impartasim din realizarile noastre. Marina Surf a inceput un proces de transformare pentru a deveni un complex modern cu facilitati unice pe litoralul romanesc.

 

Pentru a va putea oferi o experienta de neuitat si din dorinta de a evolua constant, complexul beneficiaza de o plaja tip Blue Flag Beach, un restaurant nou cu specific international unde va puteti relaxa seara cu muzica live, outdoor gym, teren de volei pe plaja si multe alte facilitati.

 

In cadrul complexului puteti regasi bungalow-urile cu verande catre gradina, situate foarte aproape de apa pe care le indragiti asa mult, dar si apartamente si studio-uri cu o priveliste de neuitat catre lac si Marea Neagra..

 

Va asteptam si anul acesta la Marina Surf pentru a creea amintiri noi alaturi de dumneavoastra..

 

Situat in Mamaia Nord, departe de agitatia orasului, cu acces direct la plaja, Marina Surf este un complex nou si modern, destinat turistilor care vor sa petreaca o vacanta linistita. Centrul distractiei din Mamaia Nord, vestitele cluburi sunt la doar 10 minute de mers pe jos, permitandu-va sa alegeti intre o vacanta linistita sau efervescenta distractiei de pe litoral.

 

La Marina Surf beneficiati de cele mai bune servicii, la standarde europene, Marina Surf fiind una dintre putinele unitati care detin certificatul de calitate ISO 9001:2001

 

Plaja noastra a primit calificativul EXCELENT la monitorizarile din ultimii patru ani efectuate conform legislatiei pentru clasificarea zonelor de imbaiere.

 

PLAJA MAMAIA NORD COMPLEX MARINA SURF : EXCELENTA

Facilităţi Marina Surf