un loc pentru cei care iubesc marea

Tipuri camere

 1. DUBLĂ SUPERIOARĂ ÎN BUNGALOW - 12 camere
 2. STUDIO BUNGALOW (4 locuri) - 10 camere
 3. STUDIO BUNGALOW (3 locuri) – 5 camere
 4. APARTAMENT BUNGALOW (4 locuri ) - 10 camere

Facilități copii

 1. STUDIO BUNGALOW (3 locuri) – în acest tip de cameră se cazează maxim 3 adulți sau 2 adulți și un copil indiferent de vârstă, sau 2 adulți și 2 copii până în 8 ani (fără pat suplimentar).

 2. STUDIO BUNGALOW (4 locuri) - în acest tip de cameră se cazează maxim 3 adulți sau 2 adulți si 2 copii până în 14 ani.

 3. APARTAMENT BUNGALOW ( 4 locuri) - în acest tip de cameră se cazează maxim 4 adulți sau 2 adulți cu 2 copii indiferent de vârstă.

* COST PAT SUPLIMENTAR – 50 LEI /ZI – DOAR LA CAMERELE MOTEL STANDARD .
* PENTRU ANIMALELE DE COMPANIE SE ACHITA 30 LEI /ZI -DOAR LA CAMERELE MOTEL STANDARD.

TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.marinasurf.ro este un site comercial, proprietate SC.DAROFF.SRL, care permite efectuarea de rezervari de camere la COMPLEXUL MARINA SURF .
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii turistice de pe site-ul www.marinasurf.ro sau pe e-mailul rezervari@marinasurf.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in urmatoarele paragrafe.
 Dorinta noastra este sa va oferim o experienta de neuitat in COMPLEXUL MARINA SURF stabilind o serie de reguli de care va rugam, in mod respectuos, sa tineti cont .

SOSIRE SI PLECARE

 •     CHECK-IN:  Cazarea se face incepand cu ora 16:00. Check-In-ul se face intre orele 12.00 si 20.00, orice intarziere se anunta telefonic sau pe email pentru confirmare.
 •     CHECK -OUT: Eliberarea camerelor se face pana in ora 12:00.
 •     LATE CHECK -OUT:  La solicitarea clientilor si cand hotelul dispune de spatii se pot aplica conform practicii internationale tarife speciale pentru ramanerea dupa ora 12:00 in camera astfel: Pentru ramanerea dupa ora 12:00 se va incasa 50 % din tariful afisat doar daca camera este disponibila; Daca se depaseste ora 16:00 se va plati integral o noapte de cazare.
 •     EARLY CHECK-IN: se poate face inainte de ora 15:00 doar daca cazarea este posibila, contra cost conform tarifelor afisate la receptie.

CAZAREA

    Cazarea fiecarei persoane se face prin completarea fisei de anuntare a sosirii pe baza actului de identitatea si conform formularului de rezervare completat. Incalcarea regulilor  privind numarul de persoane pentru fiecare camera, ne rezerva dreptul de a lua masurile necesare si de a cere plata retroactiva pentru persoanele nedeclarate in moemntul cazarii.
    Daca datele din formularul de rezervare nu coincid cu cele din ziua cazarii  ne rezervam dreptul de a lua masurile necesare pentru cazarea persoanelor intr-un tip de camera potrivit pentru numarul si varsta acestora.

REZERVAREA
Rezervarile se fac telefonic la 0720 330 331 sau prin e-mail: rezervari@marinasurf.ro, solicitand formularul de rezervare, abia dupa ce primiti formularul de rezervare cu confirmarea scrisa din partea noastra, rezervarea se poate considera facuta. Cu minim doua zile inaintea sosirii, va rugam sa reconfirmati rezervarea prin telefon, sms sau e-mail.
Pentru rezervare solicitati formularul, contactand serviciul rezervari prin tel.: 0720 330 331  / 0241 831 208; e-mail: rezervari@marinasurf.ro

Serviciile sunt considerate  rezervate, doar dupa ce dovada platii a fost facuta (copie OP sau verificare cont). Pentru o rezervare ferma este necesara plata a minim 50 % din pretul pachetului de cazare in termen de 5 zile lucratoare, iar pentru a beneficia de ofertele afisate, plata se va face integral pana la 1 iunie 2017. PENTRU REZERVARI DE 4 NOPTI SE ACHITA INTEGRAL IN 5 ZILE.

În perioada 31.05 – 15.09.2017, rezervările se fac pe minim 4 nopți, excepție fac rezervările de week-end (vineri și sâmbătă noapte) – minim 2 nopți. Acestea se fac pentru week-end-ul din săptămâna în curs, în limita locurilor disponibile și se vor reconfirma telefonic în ziua sosirii până în ora 12:00.

Rezervarea se face doar pe tipul de cameră în funcție de numărul de persoane ce se vor caza. Clientul nu-și poate alege numărul camerei si nici pozitia acesteia, decat tipul de camera.

ANULAREA REZERVARII

    Orice anulare se va face  contactand serviciul rezervari , in scris la e-mail: rezervari@marinasurf.ro
    Nu se vor aplica penalizari daca anularea rezervarii nu se va face cu cel putin 7 zile inainte
    Penalizarea reprezinta contravaloarea primei zile de cazare, pentru anulare sau neprezentare
    Cererile de rambusrsare ca urmare a neutilizarii in totalitate sau partiala a serviciilor turistice, trebuiesc insotite de o confirmare scrisa din partea hotelului
    Aceasta confirmare nu garanteaza returnarea  contravalorii serviciilor neutilizate
    Va fii onorata in cazul in care hotelul accepta returnarea contravalorii
    100% penalizare pentru neprezentarea turistului la hotel, pentru check-in sau renuntarea cu 24 H inainte de check-in
    in cazul parasirii hotelului mai devreme de data de check-out,nu se returneaza diferenta de bani, pentru noptile nepetrecute in hotel.

MODALITATI DE PLATA
Este acceptata plata numerar (RON) carti de credit (VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS), transfer bancar
Nu se accepta bonuri de masa sau tichete de vacanta
Dorim sa va atragem atentia, facturarera se va face intre orele 8:30 – 20:30 la receptie
La plecarile inainte de 8:30 dimineata sau la plecarile dupa ora 20:30 seara, va rugam sa cereti factura la receptie cu o zi inainte de plecare

FACILITATI COMPLEX

 •     Plaja si beach bar - complexul dispune pe timpul verii de o plaja privata amenajata .Pentru inchirieri sezlonguri, toate detalile se ofera la beach-bar ul din incinta complexului. Nu sunt incluse sezlongurile in costul camerei. Wireless gratuit la beach bar
 •     LOC DE JOACA PENTRU COPII- gratuit
 •     RESTAURANT CU AUTOSERVIRE
 •     MAGAZIN ALIMENTAR  NON STOP
 •     Parcarea in incinta complexului-gratuit

FUMATUL - Nu este permis in camera si nici la locurile de joaca pentru copii

SIGURANTA
Pastrarea obiectelor de valoare este gratuita la seiful receptiei.Nu se asuma raspunderea pentru obictele de valoare nedepuse la receptia hotelului
Va rugam asigurati-va inchiderea geamurilor si a usilor pe durata sejurului,nu suntem responsabili de disparitia sau distrugerea bunurilor dumneavoastra
CHEIA- se pastreaza la dumneavoastra pe tot parcursul  sejurului ,in cazul pierderii acesteia se achita un plus de 100 lei .
Este interzisa depozitarea materialelor inflamabile, toxice,explizive in camera
In cazul in care observati orice defectiune in dotarea camerei, va rugam sa anuntati la receptie.
Nu lasati copii nesupravegheati si nici animalele de companie fara lesa

SPATIUL DE PARCARE SI AUTOTURISME
Parcarea este gratuita in incinta complexului, ce este dotat cu o parcare in interior.  Accesul se face pe baza unui tichet ce-l primiti gratuit in momentul cazarii, si trebuie tinut asupra dumneavoastra pana la plecare
Nu se poate alege locul de parcare, aceasta se face in functie de locul gasit liber atunci. Pentru fiecare camera este alocat un singur loc de parcare.

NEVOI SPECIALE/SCHIMB LENJERIE SI PROSOAPE
In cazul in care doriti schimbarea prosoapelor sau a lenjeriilor in alte zile decat cele prevazute de catre Ministerul Turismului,conform clasificarii complexului nostru, sau articole suplimentare in camera ,acestea se pot face contra-cost la receptia hotelului, conform tarifelor afisate.

ANIMALELE
Acceptam animale de companie de talie mica si medie,doar in camerele de motel standard la un pret suplimentar de 30 lei /zi, respectand conditiile hotelului,ce le veti primi pe email, respectiv camerele unde se accepta

VIZITATORII
Puteti primi vizitatori in camerele dumneavoastra intre orele 08:00-22:00, fara costuri suplimentare, cu anuntarea in prealabil la receptia complexului.
In cazul in care primiti oaspeti in intervalul 22:00-08:00 acestia vor trebui sa achite diferenta de tarif si sa se inregistreze la receptie.

CONFIDENTIALITATE
Nu vom folosi niciodata datele cu caracter personal fara sa avem in prealabil acordul dumneavoastra   

RESPONSABILITATI
Clientul este raspunzator fata de hotel pentru daunele provocate celorlalti clienti sau personalului, cladirilor, mobilierului si echipamentelor hotelului, daca greseala/intentia le poate fi imputata.
Raspunderea hotelului nu se extinde asupra autovehiculelor sau incarcaturii acestora

COMPORTAMENT

    Va rugam sa respectati linistea publica intre orele 22:00 – 07:00
    Este interzisa aducerea si folosirea oricarui aparat de gatit in afara celor din dotarea camerelor. In cazul in care se gateste in camera, acesta va fi confiscat si se va plati o amenda de 50 lei / zi, pentru fiecare zi in care acestea au fost utilizate.
    Nu se folosesc prosoapele pe plaja nici in alte scopuri. De asemenea nu se scoate din camera nimic din dotarea acesteia
    Orice deteriorare sau paguba, sau lipsa va fi achitata la check-out
    Camerista sau personalul din conducere are dreptul sa verifice daca aceste conditii sunt indeplinite in fiecare zi a sejurului
    Supravegheati copiii in locurile de joaca
    Pastrati curatenia in incina complexului si pe plaja
    Ne rezervam dreptul de a refuza cazarea sau servirea clientilor,nepoliticosi sau turbulenti care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjeaza alti clienti
    Consideram ca orice client in momentul accesari oricarui serviciu oferit de complexul hotelier (hotel, bar) a lua cunostinta de termenii si conditiile mentionate mai sus si le-a acceptat tacit. Politica hotelului poate fi oricand modificata fara notificari.