; MARINA SURF Residence
menu
logoMarina
Prezentare ansamblu
MARINA SURF Residence este un complex rezidential situat in statiunea Navodari, B-dul Mamaia Nord nr. 81, pe malul Marii Negre, in cea mai in trend zona a litoralului romanesc - Mamaia Nord. La 2 minute de mers pe jos pe malul marii poti fi in zona cosmopolita a cluburilor din Mamaia sau poti alege sa te relaxezi pe plaja privata a complexului amenajata si intretinuta impecabil, cu facilitati moderne si vegetatie. Complexul va fi format din 5 imobile și o parcare de 300 locuri. Fiecare imobil avand circa 55 apartamente de lux cu vedere la mare și un regim de inaltime parter + 7 etaje. Complexul este de tip club, accesul fiind posibil numai pentru proprietari sau invitatii acestora. Complexul beneficiaza de supraveghere video, monitorizare si paza permanenta.

Animalele de companie nu sunt permise in cadrul complexului.

La Marina Surf ai servicii de intermediere/închiriere apartamente, emitere card acces complex, servicii de curățenie, servicii de spălătorie, închiriat umbrele și șezlonguri, transfer aeroport/oraș, sporturi outdoor.

Unicitatea complexului constă în faptul că între imobile sunt numai spații verzi și pietonale, locuri de joacă pentru copii în zone special amenajate, accesul fiind posibil numai pietonal.

Complexul beneficiază de restaurant pe malul mării, cu specific internațional, pizza, bar, unde vă puteți răcori cu o multitudine de tipuri de inghețată. Datorită poziției pe care o are, complexul oferă posibilitatea clienților de a petrece timpul în zona cluburilor la doar 15 minute distanță sau să se bucure de plaja privată unde se pot relaxa fără griji.

Pentru siguranța dumneavoastră, complexul beneficiază de supraveghere video si pază protejată permanentă.

Marina Surf Residence are plajă privată aerisita, cu facilități moderne : vestiare, dușuri, vegetație, restaurant și piscină.

Proiect divizare Marina Surf

Adresa:

B-dul Mamaia Nord nr. 81
Navodari, Constanța, România


Warning: Undefined array key "AnteCookie" in /home/marina/public_html/jos.php on line 9
Residence
Email : vanzari @ marinasurf.ro
office@marinasurf.ro

Tel : 0040-722 - 44.22.77

Animalele de companie nu sunt permise in cadrul complexului.