; MARINA SURF Residence
menu
logoMarina
RO
EN
RO
tel vanzari0040-722 - 44.22.77
Prezentare ansamblu
MARINA SURF Residence este un complex rezidential situat in statiunea Navodari, B-dul Mamaia Nord nr. 81, pe malul Marii Negre, in cea mai in trend zona a litoralului romanesc - Mamaia Nord. La 15 minute de mers pe jos pe malul marii poti fi in zona cosmopolita a cluburilor din Mamaia sau poti alege sa te relaxezi pe plaja privata a complexului amenajata si intretinuta tip Blue Flag Beach, cu facilitati moderne si vegetatie. Complexul se va dezvolta pe un teren de cca 15.000 mp, in 4 etape, si va fi format din 6 imobile și o parcare de 300 locuri. Fiecare imobil avand circa 55 apartamente de lux cu vedere la mare și un regim de inaltime parter + 7 etaje. Complexul este de tip club, accesul fiind posibil numai pentru proprietari sau invitatii acestora. Complexul beneficiaza de supraveghere video, monitorizare si paza permanenta.

Animalele de companie nu sunt permise in cadrul complexului.

La Marina Surf ai servicii de intermediere/închiriere apartamente, emitere card acces complex, servicii de curățenie, servicii de spălătorie, închiriat umbrele și șezlonguri, transfer aeroport/oraș, sporturi outdoor și nautice, închiriere autoturism. Proprietarii beneficiază de discount la toate servicile și facilitățile complexului.

Unicitatea complexului constă în faptul că între imobile sunt numai spații verzi și pietonale, locuri de joacă pentru copii în zone special amenajate, accesul fiind posibil numai pietonal.

Complexul beneficiază de restaurant pe malul mării, cu specific internațional, pizza, bar, unde vă puteți răcori cu o multitudine de tipuri de inghețată. Datorită poziției pe care o are, complexul oferă posibilitatea clienților de a petrece timpul în zona cluburilor la doar 15 minute distanță sau să se bucure de plaja privată unde se pot relaxa fără griji.

Pentru siguranța dumneavoastră, complexul beneficiază de supraveghere video accesibilă prin wifi pe telefoanele dumneavoastră, pază protejată permanentă, comunicare între apartamente.

Marina Surf Residence are plajă privată cu o suprafață de 7500 mp fiind amenajată și întreținută tip Blue Flag Beach, cu facilități moderne : vestiare, dușuri, vegetație, restaurant și piscină.


Adresa:

B-dul Mamaia Nord nr. 81
Navodari, Constanța, România

Email : vanzari @ marinasurf.ro
Tel: 0722 - 44.22.77